Weckpotjes & jampotjes

Jampotten en bewaarpotten - hier vindt u een breed assortiment jampotten, inmaakpotten, accessoires, glazen per type en per thema. Zoals: rechthoekige glazen, honingglazen, potjes en worstglazen, maar ook twist-off sluitingen en stoffen overlapjes! De artikelen zijn op voorraad! Geen minimale bestelhoeveelheden! Prijzen zijn altijd inclusief sluiting!

Jampotten en inmaak potten kopen.

Bent u op zoek naar lege potjes voor jam, opslag of om te conserveren? Welkom bij ons assortiment. We bieden een brede selectie in verschillende maten en volumes zoals potten met twist-off deksels, beugelsluitig potten of designer glazen potten met een hoge schroefsluiting. - Gevarieerde glasvormen zijn beschikbaar. Van rond tot hoekig, ovaal, met handvat of met decoratief reliëf. Hier vindt u gewoon alles.

Kwaliteit tegen redelijke prijzen.

Koop hoogwaardige jampotten tegen lage prijzen en zonder minimumbestelling. De potten worden geproduceerd in bekende Duitse en Europese glasblazerijen. Onze Italiaanse designer potten worden steeds populairder en imponeren met hun moderne vorm. In het flessenland vindt u een breed assortiment voor particuliere en commerciële doeleinden.

We bieden ook steengoed potten aan als een regionale specialiteit. Deze worden gekenmerkt door hun opaciteit, in het bijzonder koeleigenschap en zuurbestendigheid. Origineel geproduceerd in het Westerwald!

De perfecte stenen pot voor elke smaak.

Inmaken, koken en conserveren zijn weer in de mode. Zelfs grootmoeder wist dat een goed gevulde kelder in de winter niet alleen heerlijk eten zou bieden, maar dat gekookte groenten en fruit essentieel zouden zijn voor het koude seizoen. Voor alles dat voor inmaak geschikt was, zijn inmaak en bewaarpotten gedurende jaren en decennia hergebruikt worden.

Tegenwoordig stijgt ons bewustzijn van gezonde voeding opnieuw. Het komt alleen in het glas wat erin hoort zonder de ongewenste ingrediënten. Uw inmaak potjes kunt u gemakkelijk kopen in onze online winkel. Grootmoeders bokalen moet niemand meer hergebruiken.

Ook het opslaan in grote glazen potten is ideaal en is een milieuvriendelijke vervanging voor plastic verpakkingen. Of het nu gaat om kleine jampotten van 100 ml of potten van 500 ml, u vindt zeker het juiste glas in ons assortiment.

In de online winkel vindt u bijvoorbeeld: kleine mini-jampotten als trouwcadeau; lege jampotjes voor vructenjam; potjes voor pâtés; glazen potjes voor yoghurt, mosterd en honing; beugelglazen voor perziken of glazen potten in de vorm van een hart ....

De bijpassende accessoires zijn ook verkrijgbaar in ons assortiment. Het deksel is altijd bij het product inbegrepen en vervangende deksels kunnen in de winkel worden nabesteld. Ook decoratieve stof overlapjes zijn te vinden in ons assortiment.

Jampotten voor decoratie.

De jam is leeg en het glas is nog te mooi voor het afvalglas? Wees creatief. De potten zijn ook geschikt voor allerlei knutselideeën, als decoratie of als handgemaakt geschenk

Duurzaamheid van glaswerk.

Zand, soda en kalk zijn de grondstoffen voor glasfabrikanten, afkomstig uit de natuur en in grote hoeveelheden te vinden. Oud glas kan weer worden opgenoen in het fabricageproces van glas en daarom wordt een nieuw glas meestal gemaakt van van de scherven van oud glas. Het recyclingglas kan de temperatuur van de smeltovens tijdens de industriële productie verlagen. Dit bespaart energie en beschermt het milieu. Neem uw oude glazen potten die u niet meer gebruikt en gooi deze in de juiste glasbak, zodat uw glas opnieuw kan worden gebruikt in de recyclingcyclus. Ook oude deksels kunnen worden toegevoegd aan het juiste recyclingsysteem.

Wij wensen u veel plezier met het inmaken van jam, fruit en andere lekkernijen.

Ons aanbod is gericht op particuliere en zakelijke klanten. Voor hobby, handel, gastronomie, de wekelijkse markt, tuinders, boerderijen, aanbachtlijke benodigdheden.

* de prijzen zijn inclusief BTW, excl. verzendkosten
© 2022 Flaschenland GmbH