Airless dispenser

Airless Dispenser koopt u goedkoop bij flessenland. Met een airless dispenser kunt u cosmetica, crèmes, gels, Pasten nauwkeurig doseren.

Airless dispenser bij flessenland.nl

Airless-dispensers goedkoop kopen in de flessenland shop.

Airless-dispensers zijn hoogwaardige pompverpakkingen voor cosmeticaproducten. Ze zijn geschikt voor crèmes, zalven, brouwsels en biologische cosmetica. Afhankelijk van de variant is het vulmateriaal van de Airless-dispenser goed beschermd tegen licht, zuurstof en ziektekiemen. Airless betekent dat de dispenser zonder lucht werkt. Werkingswijze: De dosering wordt uitgevoerd door een onderdruk, die het gevolg is van de slagdruk van de pompdispenser. Dit werkingsprincipe is eenvoudig, maar resulteert nog steeds in een hoge en betrouwbare lediging van maximaal 97%. Alle items zijn gemaakt van plastic, volledig zonder metaal! De dispensers zijn geschikt voor eenmalig gebruik.

Componenten en varianten van airless dispensers

De airless pompdispensers zijn tweedelig en bestaan ​​uit een dispenserkop met beschermkap en een onderste deel met verschillende volumes (verschillende lengtes). De Nobless- en Silver Line-serie hebben een zilveren embossing op de dispenserkop. De "silver cap" -serie maakt indruk met zijn zilverkleurige beschermkap. Onze aangeboden productseries verschillen in de diameter van de dispenserkop, de kleur en de transparantie. Kleuren zijn bijvoorbeeld: zwart, wit, zilver, transparant, gematteerd.

Produktserien der Airless Spender:

Productseries van airless dispensers:
Diameter: 23mm
Link: Airless Dispenser Nano
Volume: 5ml, 10ml, 15ml
 
Micro
Diameter: 30mm
Link: Airless Dispenser Micro
Volume: 15ml, 30ml, 50ml
 
Standaard Serie
Diameter: 36mm
Volume: 30ml, 50ml, 75ml, 100ml
 

Link: Airless Dispenser, black
Link: Airless Dispenser, silver

Vullingsaanbeveling voor de airless dispensers:

Om ervoor te zorgen dat de eindgebruiker het opgegeven netto hoeveelheid heeft, worden de volgende vulhoeveeheden aanbevolen:

15 ml model = min. ca. 16,3 ml
30 ml model = min. ca. 31,3 ml
50 ml model = min. ca. 51,3 ml (basierend auf Dichte 1,0 g/ml)
75 ml model = min. ca. 80,0 ml
 
Om ongewenst lekken van het vulmiddel te voorkomen, mogen de volgende volumes niet worden overschreden:

15 ml model = max. ca. 17,3 ml
30 ml model = max. ca. 33,9 ml
50 ml model = max. ca. 55,0 ml (basierend auf Dichte 1,0 g/ml)
75 ml model = max. ca. 81,5 ml
 

Wanneer deze is gevuld, ontstaat er een luchtspleet tussen de inhoud en de onderkant van de pompkop. Dit vereist extra pompslagen.

Voordelen van de airless dispenser

De kleine trendy pomp verpakkingen bieden veel voordelen in vergelijking met potten en flessen. Ze maken nauwkeurige dosering mogelijk, verminderen het contact van de inhoud met lucht en beschermen tegen kiemen. Dit verhoogt de duurzaamheid en de spaarsaamheit van de conserveermiddelen. De containers bieden ook bescherming tegen licht, afhankelijk van de kleur. De opsteekdop voorkomt ongewenste bediening van de pompkop. De hoge resterende lediging is een ander argument voor de kleine containers. Ook kunnen ze eenvoudig en veilig worden opgeborgen. Plastic is licht en de containers zijn onbreekbaar. De functionaliteit maakt de eliminatie van drijfgas mogelijk en zorgt zo voor een veiligere behandeling door de gebruiker.

Goedkope airless dispensers kopen in de flessenland online shop

U vindt in onze online winkel een groot assortiment airless dispensers in verschillende variaties. Tegen een lage prijs bieden wij u een passend aanbod voor uw behoeften. Het aanbod is gericht op particuliere en zakelijke klanten. Daardoor bieden we u de mogelijkheid om een professioneel product te gebruiken, zelfs voor uw hobbygebruik. We hebben ook het juiste aanbod voor farmaceutische en cosmetika bedrijven en apotheken.

* de prijzen zijn inclusief BTW, excl. verzendkosten
© 2022 Flaschenland GmbH