Potjes met beugelsluiting

Beugelpotten zijn weer in de mode! Een beugelsluiting bokaal is ideaal voor conservering en opslag. Ze zijn klassiek en mooi gevormd. Hier bieden we u bijvoorbeeld de Rocco-serie, inclusief beugel, glazen deksel en rubberen ring.

Beugelsuiting potten en bokalen voor het inmaken en conserveren

Bent u op zoek naar inmaakbokalen? Bij flessenland.nl koopt u goedkope glazen bokalen voor het koken, inmaken en conserveren van uw levensmiddelen. 

U vindt een breed scala aan verschillende vormen van 125ml beugelsluiting bokalen tot 1000ml en 5000ml beugelpotten.

Beugelbokalen zijn weer in de mode en zijn niet alleen te gebruiken voor te koken, maar ook goed voor het bewaren van muesli, yoghurt of fruit. Ook als decoratie-idee zien ze er goed uit.

Nieuw in het assortiment is het mooie en moderne Italiaanse glas van de serie "Le Carre". Deze wordt gekenmerkt door zijn rechthoekige vorm en zet nieuwe accenten tegen de gebruikelijke ronde glazen bokalen.   

U koopt een kwaliteits beugelbokaal.

In ons assortiment vindt u merkglazen van bekende Europese fabrikanten. Wij leveren de inmaakbokalen voorgemonteerd met een rubberen ring en een beugelsluiting. Wij wensen u veel plezier met het inmaken en implementeren van uw inmaak en decoratie ideeën.

* de prijzen zijn inclusief BTW, excl. verzendkosten
© 2022 Flaschenland GmbH