Glazen flessen

Flessen kopen op www.flessenland.nl. Hier vindt u een ruim aanbod aan glazen flessen: Likeurflessen, spiritualienflessen, bordeauxflessen, wijnflessen, bierflessen, azijnflessen, olieflessen en meer flessensoorten. Al prijzen incl. sluiting en BTW. Verkoop onderhands en professie zonder minimale bestelhoevelheden! Snelle verzending!

20ml pocket fles
0,79
incl BTW, excl. verzendkosten
Direct leverbaar
Levertijd 1-5 werkdagen
In de winkelwagen
vanaf hoeveelheid Prijs per stuk
1 0,79
50 0,72
100 0,60
250 0,56
495 0,55
990 0,52
1980 0,49
3960 0,47
7920 0,45
15840 0,44

Goedkope glazen flessen kopen bij flessenland.nl

Bent u op zoek naar lege glazen flessen? Hier bij flessenland.nl vindt u goedkope glazen flessen!

We bieden u een enorm aanbod aan lege glazen flessen in verschillende kleuren en vormen. Te beginnen met kleine 20 ml-miniatuurflessen en proefflessen, 100 ml glazen flessen, 200 ml glazen flessen, 250 ml glazen flessen, 350 ml glazen flessen, 500 ml glazen flessen, 700 ml glazen flessen, literflessen en flessen in grotere volumes.

Via onze online shop verkopen wij lege glazen flessen, ook in kleine hoeveelheden. We bieden ook de mogelijkheid om hele pallets te bestellen. Particuliere klanten en commerciële klanten vinden de bijbehorende aanbiedingsprijs afhankelijk van de aankoophoeveelheid in het betreffende artikel.

Glaskleuren

Het kleurenspectrum varieert van helder glas, antiek groen, bruin glas, zachtgroen tot blauw glas. De meest populaire flessen voor sterke dranken zijn flessen met helder glas. Hier is de inhoud bijzonder mooi. Eierlikeur, frambozenlikeur, wijngaardperziklikeur, krijgt hun speciale smaak door de juiste fles.
Het voordeel van donkere flessen ligt in de luchtdoordringbaarheid van het glas, afhankelijk van de kleur van het glas, en de bijbehorende bescherming van het lichtgevoelige materiaal tegen UV-straling.

Oorsprong van onze glazen flessen

Het flessenland werkt vooral samen met bekende Duitse en Europese glasfabrikanten. Wij kopen populaire flesmodellen uit het assortiment van de glasblazerij en laten daar ook onze eigen producties maken. Deze artikelen zijn dan exclusief verkrijgbaar in ons flesland.

Accessoires, kurken, krimpcapsules

U vindt ook de juiste accessoires in onze online winkel! Scherpe kurken, houten handvatkurken, schroefdoppen, beugelsluitingen worden toegevoegd of kunnen worden nabesteld. De bijbehorende krimpcapsule vindt u ook hier!

De voordelen van de glazen fles

Glas is voornamelijk kwartszand, soda en kalk. De grondstoffen worden gesmolten bij temperaturen van rond 1600 graden en vervolgens in verschillende variaties tot een fles gevormd. De grondstoffen zijn in grote hoeveelheden aanwezig in de natuur.

Glas is smaakloos, gasdicht en geurloos en heeft geen wisselwerking met het vulmateriaal. Glas kan hygiënisch worden gesteriliseerd en meerdere keren als drankcontainer worden gebruikt.

Recyclebaar tot 100%

Glazen verpakkingen kunnen zo vaak als u wilt aan de recyclingcyclus worden toegevoegd. Gerecycled afvalglas wordt toegevoegd aan het gesmolten glas en vermindert de smelttemperatuur tijdens de productie van glas. Zo wordt de omgeving beschermd! Gooi uw afvalglas weg bij de juiste inzamelingscontainers voor recycling.

Onze klanten zijn particuliere en zakelijke klanten. Bottelbedrijven, kleine tuiniers, weddingplanner, handelaars, hotels, boeren - flessen voor iedereen zijn te vinden in ons assortiment!

Heb je hulp nodig? Neem contact met ons op via e-mail of het contactformulier en we helpen u graag verder.

Veel plezier bij het bladeren door de shop! Uw team van flessenland.nl!

* de prijzen zijn inclusief BTW, excl. verzendkosten
© 2022 Flaschenland GmbH