Flessen

Flessen kopen op www.flessenland.nl. Hier vindt u een ruim aanbod aan glazen flessen: Likeurflessen, sterke drank flessen,  geesten flessen, bordeauxflessen, wijnflessen, bierflessen, azijnflessen, olieflessen en meer flessensoorten. De prijzen zijn incl. sluiting en BTW. Verkoop aan particulieren en aan ondernemers zonder minimale bestelhoevelheden! Snelle verzending!

20ml pocket fles
0,79
incl BTW, excl. verzendkosten
Direct leverbaar
Levertijd 1-5 werkdagen
In de winkelwagen
vanaf hoeveelheid Prijs per stuk
1 0,79
50 0,72
100 0,60
250 0,56
495 0,55
990 0,52
1980 0,49
3960 0,47
7920 0,45
15840 0,44

Flessen kopen – Hier vindt U een groot assortiment!

Flessenland biedt u een ruime keuze aan flessen. Je vindt flessen van glas, plastic of steengoed. Particuliere klanten en commerciële klanten ontvangen de juiste aanbieding in onze online winkel. Kies uit ons assortiment in de gewenste hoeveelheid . We bieden u ook de mogelijkheid om kleine hoeveelheden van onze producten te kopen, dit op basis van de bijbehorende prijsgradaties.

Dus kunt U ook verschillenden, bijzonder mooie flessen bestellen voor het vullen van sterke dranken of likeuren. De prijzen zijn meestal incl. sluiting. Bijpassende kurken en schroefdoppen kunnen ook worden nabesteld.

20-60ml miniatuur flessen

Klein en speciaal: Met schroefdeksel of met beugelsluiting zijn deze kleine monsterflessen vooral geschikt als souvenir of bedankje. Ze zijn erg decoratief en worden door onze klanten vaak gebruikt voor sterke dranken en likeuren.

100ml, 200ml, 250ml, 350ml flessen

Likeuren en sterke dranken vinden hun perfekte plaats in deze fles. We bieden ook azijn- en olieflessen met uitgieter. Vooral veel verschillende vormen worden in deze volumes aangeboden. Bij voorbeeld dieren, symbolen, kerstmotieven.Ook klassieke vormen zijn te vinden in onze winkel.

500ml, 700ml, 1000ml flessen

Mag het iets meer zijn? In deze glazen fles is voldoende ruimte om te vullen, voor opslag of voor de grote dorst! We hebben ook melkflessen en glazen karaffen in ons assortiment. Steengoedflessen bieden bescherming tegen licht, koeling en zuurbestendigheid.

Waar worden onze flessen gemaakt?

De meeste van onze flessen zijn afkomstig van bekende Europese glasfabrieken. Dit maakt een bijzonder aantrekkelijke prijsstelling voor onze klanten mogelijk. Om speciale vormen te kunnen aanbieden, werken we ook samen met andere flessen groothandelaren of laten we onze eigen producties in de glasblazerij uitvoeren.

Bijpassende flesaccessoires - Welke kurk is de juiste?

U heeft nieuwe kurken nodig voor een fles uit ons assortiment? In de objectbeschrijving vindt u de informatie over de bijpassende sluiting. U vindt ook geschikte accessoires zoals bijv. uitgieter of metalen etiketten in de respectieve categorieën. De maat van de bijpassende krimpcapsule kan worden gevonden zoals aangegeven. Krimpcapsules dienen als originaliteitssluiting en kunnen om de dop van de fles worden gekrompen met geschikte krimpinrichtingen of met een heteluchtblazer.
* de prijzen zijn inclusief BTW, excl. verzendkosten
© 2022 Flaschenland GmbH