200ml beugelsluiting fles "Rust na het werk"

productnummer 20000767;0
De 200ml beugelsluiting fles "Rust na het werk" is een mooie ovale fles met een grote beugelsluiting. Deze slok je hebt verdiend!

Productkenmerken (ongevere gegevens)

200 ml
Beugelsluiting met kunststof kop "groot"
ovaal
145 mm
96 mm
250 g
klaar (kleurloos)
nee
Glas
Type XL

2,25
incl BTW, excl. verzendkosten
vanaf hoeveelheid Prijs per stuk
1 2,25
10 2,14
25 2,05
50 2,00
100 1,92
200 1,84
858 1,34
1716 1,09
Direct leverbaar
Levertijd 1-5 werkdagen
Naar mijn favorieten
Beschrijving van het product

 

200ml beugelsluiting fles "Rust na het werk"

 

Het geschenk voor het welverdiende einde van de dag

 

Dit kleine beugelsluiting fles draagt niet voor niets de naam Rust na het werk. De perfecte maat voor een slaapmutsje aan het eind van de dag. Het dikwandige glas maakt onze fles veelzijdig. Of het nu warme of koude dranken zijn. In deze glazen fles bewaart u optimaal uw favoriete drankje. Deze glazen fles is perfect als waterfles, als fles voor thee en sappen tot als likeurfles voor uw favoriete rum.

 

Onze zwenkfles Feierabend overtuigt door haar klassieke, eenvoudige vormgeving en haar bijzondere ronde vorm. De glazen fles biedt een speciale bescherming door de zwenkstop met rode afsluitring, zodat uw fles lekvrij is. Dus, het is ook een perfecte metgezel voor onderweg.

 

Vooral wanneer u onderweg bent, zou het erg vervelend zijn om het deksel van de glazen fles te verliezen. Gelukkig kan dit u niet overkomen door de zwenkstop op onze fles.

 

Een idee van ons, hoe je ook je schommelfles Rust na het werk kunt gebruiken:

Wat dacht je van een ander gebruik voor je zwenkfles. Wij denken dat swing top flessen een groot potentieel hebben als decoratief element. U kunt de glazen fles van Feierabend bijvoorbeeld ook gebruiken als kandelaar of bloemenvaas. Deze glazen fles is ook zeer geschikt voor de nieuwe trend van planten zonder aarde in glas (hydroponics). Een unieke decoratie met entertainment factor, want je kunt de groei van je plant bekijken door de heldere glazen fles en het kan er ook heel mooi uitzien op hetzelfde moment.

 

Onderhoudsinstructies:

De fles met zwenkbare top wordt geleverd met een afsluitring. Wij raden aan de glazen fles met de hand te wassen voor het eerste gebruik. Uw fles zonder dop is vaatwasmachinebestendig.

 

De afdichting en de metalen ring zijn niet vaatwasmachine- en magnetronbestendig en zijn geschikt voor de oven. Wij raden aan de afdichting en de metalen ring met de hand met water te reinigen.

 

Ontdek meer 200 ml zwenktop flessen:

200ml beugelsluiting fles "Konrad"

200ml beugelsluiting fles "Kubica"

200ml beugelsluiting fles "Classica"

200ml beugelsluiting fles "Sensatione"

 

passende toebehoren

Weitere Artikel des Herstellers:

* de prijzen zijn inclusief BTW, excl. verzendkosten
© 2022 Flaschenland GmbH